Sunday, 14 August 2011

~persediaan raya untuk akid~

shopping raya belum lagi...tggu babah cuti minggu ni baru nk g shopping baju akid...baju mama n babah.....sekarang ni mama tengah sibuk (tkde lah sangat2)..mama tengah cuba jahit baju sendiri...nk jahit langsir...nk jahit tepi org hanta...tu yang tk sempat nk update blog tu...tp ape2 pun mama tk pernah lepas pndang tentang perkembangan buah hati mama yang sorang ni...akid sekarang dah agak lasak...kalau dukung tu melonjak2 dia....berat pun dah turun dah..dari 12.6kg turun ke 11.8kg...alahmdulillah....dapatla akid ringan2kan badan kan sayang....lepas ni boleh jalan kot....mn lah tahu..mudah-mudahan...amin....akid sekarang pun dah banyak main2....kalau tgk tv no 1....lagi2 kalau time iklan....tk pandang org sekeliling pun...time mkn nasi nmpak plak iklan kat tv terlopong dia....silap2 boleh muntah...yelah yang mama ni ingat akid telanla bubur tu rupa2nya disimpannya..dah banyak terjelueklah....kalau iklan habis cerita start dia pun mulalah pandang mama balik...itulah buah hati mama ni....banyak yang positif mama nmpk sepnjng bulan yang mulia ni...lagi satu yg sejuk hati mama ni bila sikit2 jer akid suka sangat senyum...sikit2 senyum..comellah sangat2.....tak caya tgklah gmbar ni...pntang tau kalau org senyum dia pun ikut senyum....tggu bbh balik yer syng...masa tu kita shopping puas2....



2 comments:

  1. da makin bujang ye akid makteh ni...hehe
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. Alahai..manisnya akid senyum.hihihi..

    ReplyDelete